Publicitat
Vallès

La UAB celebra la seva Festa Major aquest dijous

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), celebra aquest dijous la seva Festa Major, amb paradetes d'estudiants, fira d'entitats, actuacions musicals, tallers, recital de poesia, entre d'altres, que protagonitzaran la festa que enguany té com a lema Emergència climàtica: la UAB actua!, tema que s'abordarà al llarg del curs al centre amb diferents activitats per tal de conscienciar i fer reflexionar tota la comunitat.

La Festa Major de la UAB / UAB

Des de les 13 hores i fins al vespre s'aniran celebran diferents activitats festives i de participació en diferents espais del campus de Bellaterra, dins la FM UAB 2019, tot una mostra d'implicació i participació per part d'estudiants, associacions, entitats i col·lectius de la comunitat universitària.

Publicitat

La Festa Major de la UAB té el distintiu Q de festa!, que va rebre l'any passat. Va ser la pimera festa d'una universitat catalana que va rebre el distintiu que atorga la Generalitat de Catalunya a les festes que compleixen uns criteris de salut, benestar i qualitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top