Publicitat
Ciutat

El CDR talla l'accés centre de la C-58 a Sabadell i la Gran Via

Tall a l'accés de Sabadell / TWITTER

El CDR han tallat aquest vespre l'accés centre de l'autopista C-58 a Sabadell, una acció que s'ha convocat en el marc de les protestes que s¡estan fent arreu del país. La protesta la conformen un centenar de persones, segons la Policia Municipal, i s'ha desplaçat a la plaça del Mil·lenari, col·lapsant l'accés des de l'autopista C-58.

La convocatòria s'havia fet a les 19.00 hores al Mur de la Llibertat, i des d'allà s'ha mogut fins l'entrada a la ciutat, on impedeixen que els cotxes entrin o surtin per aquest accés. A la vegada s'han convocat talls a diferents punts de Barcelona, Tarragona o Girona, entre altres.

Publicitat

El tall s'ha aixecat i la marxa ha seguit fins la Gran Via, on també han fet un tall en sentit Bellaterra i posteriorment en sentit centre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top