Ciutat

Sabadell acollirà un cicle per posar en contacte empreses i persones en recerca de feina

La tinenta d'alcaldessa Montse González i Xavier Garcés, alcalde de Barberà / DS

Tot apunta que aquesta setena edició del cicle ‘Converses del mercat de treball’ a Fira Sabadell, el 28 de novembre, batrà rècords de magnitud. És a dir, hi haurà més empreses que mai a disposició de persones en procés de recerca de feina de la comarca del Vallès Occidental. Es calcula que en seran més d’una trentena, adreçades a uns dos-cents assistents. D’aquesta manera, es facilitarà que els interessos de les dues parts puguin materialitzar-se en llocs de feina. Un ‘match‘ laboral.

Però el cicle no es limita a ser, estrictament, una trobada de networking. “Oferirem una sensibilització a les empreses, i no només com a pedagogia, sinó també com a formació. Han de conèixer les seves eines, la nova forma d’adreçar-se al mercat laboral, que és molt canviant”, ha assenyalat Xavier Garcés, vicepresident del Consell Comarcal i alcalde de Barberà del Vallès. En aquest sentit, hi haurà diferents tallers, com el de ‘Lideratge conscient a les empreses‘, impartit per experts en ‘coaching’; o conferències, com la del ‘Mètode camaleó’, que consisteix a descobrir oportunitats laborals complicades de visibilitzar i, des del punt de les empreses, aprendre a percebre les competències ocultes dels treballadors.

Montse González, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, ha volgut agrair l’ajuda de les empreses que col·laboren amb el foment de l’ocupació, la qual cosa suposa un bon desenllaç dels programes d’orientació i formació que s’ofereixen des de l’Ajuntament. Badia, Sant Cugat, Rubí, Barberà, Terrassa i Viladecavalls ja han acollit altres edicions del cicle Converses del mercat de treball, organitzat des del Consell Comarcal i en col·laboració amb els Serveis d’Ocupació dels ajuntaments de la comarca.

Un ‘Scape Truck’ per treballar en equip

Com a novetat, els assistents podran participar en un ‘escape room’, a l’interior d’una caravana. La intenció és treballar competències i habilitats socials i personals: la presa de consciència, la cohesió de grup, el treball en equip i, entre altres qualitats, la perseverança.

Un Far West de les habilitats socials

Comentaris
To Top