Publicitat
Ciutat

Una nova acció del CDR talla un dels accessos a Sabadell des de la C-58

Els CDR han tornat a convocar una altra acció com a resposta a la sentència al judici del procés. En aquest cas, un centenar de persones del col·lectiu, que havia convocat una concentració al Mur de la Llibertat, a Gràcia, ha procedit a tallar la Rambla Ibèria, afectant l'accés des de l'autopista C-58, així com la circulació a la Ronda Ponent i la carretera de Terrassa.

Acció del CDR a la Rambla Ibèria / CDR SABADELL

No és la primera acció que convoquen aquesta setmana. Dimarts ja van organitzar un altre tall, en aquella ocasió afectant primer l'accés de Sabadell Centre des de la C-58, i posteriorment la Gran Via en els dos sentits.

Publicitat

El col·lectiu ha denunciat a través del seu perfil de Twitter que dos conductors haurien intentat endur-se alguns dels manifestants per davant, fet que ha posat en risc els integrants de la marxa. No obstant, no s'han produït danys.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top