ESPORTS

Pol Ballesteros: “Si marco a la Creu Alta, no ho celebraré”

Pol Ballesteros rebent la felicitació dels seguidors arlequinats a Olot / Ll. Franco

A més del seu sabor històric i la transcendència del duel, el Sabadell-Nàstic d’aquest diumenge (17 h) té un al·licient afegit: el retorn de Pol Ballesteros a la Creu Alta. L’heroi d’Olot amb els seus dos gols salvadors es retrobarà amb l’afició arlequinada com a rival.

– Serà especial tornar a jugar a l’Estadi creualtenc, oi?

– Moltíssim. Malgrat el patiment, guardo un gran record i va significar una experiència molt important a títol personal. Em vaig trobar un excel·lent vestidor i això va ser clau per aconseguir la permanència. Per a mi, el Sabadell sempre tindrà un lloc molt especial al meu cor.

– Has tornat a veure els teus dos gols d’Olot?

– Sí, a través de les xarxes socials. Encara em posa la pell de gallina. Va ser una tarda inoblidable. Allà es va demostrar que el Sabadell està molt viu. El suport de l’afició va ser impressionant.

-Aquest diumenge aquesta afició serà rival. Però sembla garantida una bona rebuda…

– Jo espero que sí… Ho vaig donar tot i estic molt agraït al tracte que em van donar sempre

– El Sabadell té una malastrugança amb els seus exjugadors. Si Pol -encara no ha marcat- s’estrena aquesta temporada a la Creu Alt, què farà?

– No ho celebraré. Vaig viure un any molt intens i penso que l’afició arlequinada es mereix el màxim respecte. Això sí, jo ho intentaré, clar. En la nostra situació, necessitem punts.

– Com s’explica la situació actual del Nàstic? No et venen al cap els records negatius de l’any passat amb el Sabadell?

– Doncs una mica, sí. Sembla que sóc jo la malastrugança… Espero no viure un altre malson. Encara estem a la 13a jornada i tenim temps de refer-nos. Un equip que ve de Segona A li costa adaptar-se a una categoria tan complicada. Un dels problemes és que no mantenim la porteria a zero, com també ens passava l’any passat amb el Sabadell.

– I esperaves veure el Sabadell ara en zona de ‘play-off’?

– D’entrada me n’alegro moltíssim per als meus excompanys i el cos tècnic. Ja els vaig comentar quan l’equip va entrenar a Tarragona en el seu desplaçament a Alacant per jugar la Copa Federació. Han fet un bon bloc i estan jugant bé. Espero que diumenge no estiguin inspirats.

Comentaris
To Top