Ciutat

ERC, "preocupada" per les "pràctiques irregulars" del Govern a la Policia Municipal

El regidor i portaveu republicà, Gabriel Fernàndez / CEDIDA

ERC ha registrat una pregunta a l’alcaldessa, Marta Farrés, en què li manifesta preocupació per les declaracions en una entrevista al D.S. del regidor de Seguretat, Jesús Rodríguez Padilla. Els republicans demanen a Farrés si les afirmacions (“Ja he donat instruccions perquè els subinspectors [de la Policia Municipal] siguin els més joves i així forçar una mica la màquina”) són “fidedignes”, i també volen saber “a qui, per fer què i com” s’han donat ordres contràries als criteris vigents al sector públic.

El portaveu republicà a l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez, sosté que les declaracions de Rodríguez “ens preocupen enormement perquè, en cas de confirmar-se, podrien arribar a ser constitutives d’una pràctica irregular”, ha apuntat. “Més enllà de les paraules i dels fets concrets, el que més ens preocupa és el tarannà que se’n desprèn: són un símptoma que ens recorda una manera determinada d’entendre la gestió municipal, d’una manera de fer amb un nom o, més ben dit, un cognom que no volem que torni: bustisme”, ha assenyalat Fernàndez.

“Els responsables polítics hem de vetllar per garantir sempre els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que sempre s’han de donar en qualsevol provisió de llocs de treball a l’administració pública. Un electe no hi ha d’interferir en cap cas: ni ell ni ningú està per sobre d’aquestes normes”, ha afegit el regidor republicà Raül García Barroso.

Jesús Rodríguez, regidor de Seguretat: “El model de la Policia era utòpic i no ha funcionat”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top