Ciutat

Andi clou la celebració dels seus 25 anys amb un concert

El grup egarenc Els Visitants ha participat en el concert dels 25 anys d'ANDI / DS

L’entitat Andi Sabadell ha conclòs l’aniversari dels seus 25 anys amb un concert a l’Espai Cultura de la Caixa, aquest diumenge a la tarda. La cita estava emmarcada, també, en el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que inclou un programa d’una vintena d’activitats que es desenvoluparan entre el 22 de novembre i el 3 de desembre, batejades amb el nom de “Som Capaços!”.

El concert ha fet pujar a l’escenari diversos artistes de l’entitat, amics i col.laboradors d’Andi. Les actuacions, que han omplert la sala, han estat de Xavi Vidal & Berni Mora, Krec'n tu, Blues Captain, Els Cracs d'Andi, Batukandi, Coral del Ciervo i Els Visitants. L’entrada funcionava a través de la taquilla inversa.

Andi té com a finalitat promoure que les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals gaudeixin d'una vida digna i plena afavorint en tot moment la seva plena autonomia i inclusió social.

“Per l’aniversari demanava viure sola”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top