Ciutat

Tsunami Democràtic fa una crida als vallesans a bloquejar el Camp Nou abans del Barça-Madrid

Pintada del Tsunami Democràtic a Sabadell / MARTA ORDÓÑEZ

Tsunami Democràtic ha convocat una concentració “massiva” als afores del Camp Nou la tarda del BarçaMadrid, el proper 18 de desembre. En un comunicat, el moviment es queixa de la “impossibilitat” de pactar amb els clubs “l’oportunitat de fer visible a les grades i al camp” el seu missatge de “crida al diàleg que Espanya ignora”.

Per això estableix quatre punts de trobada a l’entorn del camp perquè les persones que s’han inscrit a la convocatòria es concentrin a les 16 hores, dividint els participants per la seva procedència geogràfica. Segons Tsunami, més de 18.000 persones s’han sumat a la iniciativa per diversos canals, i molts d’elles tenen entrades o abonaments i “ja han rebut les consignes pertinents i s’han organitzat per desenvolupar les accions previstes”.

Així, Tsunami crida els veïns de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i Pirineus a trobar-se al carrer d’Arístides Maillol amb l’avinguda de Joan XIII; els de Barcelona ciutat a l’avinguda de Joan XIII amb el carrer Menéndez y Pelayo; els de l’Hospitalet, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Penedès, Garraf, Terres de l’Ebre i País Valencià a Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, i els de Girona, Barcelonès Nord, Valles Oriental, Catalunya Nord i les Illes a Travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz.

Comentaris
To Top