Ciutat

La Generalitat declara un episodi per alta contaminació de partícules

Cotxes i furgonetes circulen per la C-58, al seu pas pel Vallès Occidental / LLUÍS FRANCO

La Generalitat ha declarat un episodi per alta contaminació de partícules que no comporta restriccions a vehicles. Una intrusió de pols africana dimarts i la previsió de models de dispersió de contaminants aquest dimecres fan necessària la mesura.

Els nivells de partícules PM10 són elevats a tot Catalunya. El govern de la Generalitat recomana moderar l'activitat física a l'aire lliure, sobretot la de persones amb malalties respiratòries i cardiovasculars. També demana a la ciutadania que es desplaci a peu o amb bicicleta, utilitzar el transport públic, reduir els desplaçaments amb vehicle privat i realitzar una conducció eficient.

Publicitat

La mitjana diària dels nivells de PM10 durant el dimarts ha estat superior al valor recomanat en més d’una estació de mesurament a la zona de protecció especial, i la previsió a 24 hores indica que els nivells es mantindran elevats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top