Oci i cultura

Sergio Dalma, disc d’or per ’30… y tanto’

Sergio Dalma, dissabte signant discos a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El cantant Sergio Dalma està d’enhorabona. El seu darrer disc, 30… y tanto, acaba d’assolir el disc d’or, és a dir, que se n’han arribat a vendre 20.000 unitats. El mateix cantant ho ha anunciat a través del seu compte a Twitter:

El cantant sabadellenc, precisament, presentarà aquest disc a la ciutat. Josep Capdevila, el nom real del popular cantant, celebrarà els seus 30 anys de trajectòria artística a la seva ciutat natal. Serà amb un doble concert que oferirà els dies 3 i 4 d’octubre del 2020 al Teatre de la Faràndula.

Dalma està precisament presentant el seu darrer disc amb una gira que recorrerà diferents municipis de tot l’Estat. Com no podia ser d’una altra manera, un d’ells serà la seva ciutat, Sabadell, una informació que s’ha fet pública en el marc de la presentació de la temporada artística prevista per a l’any que ve a la capital vallesana.

Comentaris
To Top