Oci i cultura

Sergio Dalma celebrarà els seus 30 anys de trajectòria amb un concert doble a Sabadell

Sergio Dalma, en una signatura de discos a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El cantant sabadellenc Josep Capdevila, conegut popularment com a Sergio Dalma, celebrarà els seus 30 anys de trajectòria artística a la seva ciutat natal. Serà amb un doble concert que oferirà els dies 3 i 4 d’octubre de 2020 al Teatre Municipal de La Faràndula.

Dalma està precisament presentant el seu darrer disc, 30 y tantos, amb una gira que recorrerà diferents municipis de tot l’Estat. Com no podia ser d’una altra manera, un d’ells serà la seva ciutat, Sabadell, una informació que s’ha fet pública en el marc de la presentació de la temporada artística prevista per l’any que ve a la capital vallesana.

Arquillué i Madaula, estrelles del Teatre Principal per al 2020

Comentaris
To Top