Publicitat
Esports

El Sabadell d'Antonio Hidalgo converteix la Creu Alta en un fortí històric

Els jugadors arlequinats agraint el suport a l'afició / Lluís Franco

Inaccessible. L'Estadi creualtenc s'ha convertit en un autèntic fortí aquesta temporada. Amb l'1-0 davant l'Atlètic Llevant, el Sabadell va sumar la setena victòria consecutiva a casa i això significa un nou rècord en els 22 anys de permanència a Segona Divisió B. Mai abans havia estat capaç, ni en campanyes d'ascens o play-off, d'arribar a aquesta xifra. De fet, l'anterior registre és de la temporada 2008/09 quan el Sabadell de Ramón Moya va encadenar sis triomfs seguits en aquella espectacular segona volta que el portaria a disputar el playoff que acabaria la trista nit d'Irun.

Bussejant en la històrica arlequinada, només hi trobem uns precedents superiors en la dècada dels anys 50 a Segona Divisió A. La vella Creu Alta es va convertir en un estadi pràcticament infranquejable. La temporada 1956/57 el Sabadell va sumar 17 victòries consecutives, cedint només un empat a casa en tot el campionat. En les dues següents ampliaria el rècord a 20 victòries seguides (16 a la 57/58 i 4 a la 58/59). Si el Sabadell actual fos capaç de guanyar tot el que queda de lliga a la Creu Alta podria arribar als 15 triomfs consecutius.

Des de la seva arribada a la banqueta arlequinada en el tram final de la passada temporada, Hidalgo ha mostrat una estadística espectacular com a local. En total, comptabilitza 14 duels disputats a la Creu Alta amb un balanç d'11 victòries, 2 empats i 1 derrota, el 0-2 davant el Castelló el passat mes d'agost. Els altres dos equips que han puntuat són el València Mestalla (0-0) i l'Olot (1-1).

Publicitat

Autocar a València i pendents del mercat

De moment, el pròxim compromís serà fora. El Sabadell visitarà diumenge que ve (12 hores) al filial del València, que estarà tocat després de perdre a l'afegit contra el Castelló (1-2). El club arlequinat disposa de 100 entrades que es vendran de manera anticipada a les oficines al preu de 3 euros. Si es combina amb l'autocar que també organitza el Centre d'Esports, el preu és de 23 euros. La sortida serà diumenge a les 5.30 del matí des de l'Estadi.

D'altra banda, el mercat d'hivern es podria animar aquesta setmana. Després de l'arribada de Heber Pena, la direcció esportiva està pendent de la sortida d'Alberto Leira i en les últimes hores ha agafat força la possible marxa de Jurgi Oteo. El jugador basc no té minuts i està estudiant seriosament la possibilitat de trobar un nou destí. Si és així, el director esportiu, Jose Manzanera, treballa en diferents opcions de jugadors sèniors a més del central sub-23 esquerrà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top