Esports

Carlos Beitia, nou jugador del CE Sabadell

Beitia destaca per les seves qualitats físiques

El Centre d’Esports Sabadell ha anunciat l’arribada de Carlos Beitia, migcampista valencià provinent del Vila-real B. El jugador sots-23 -19 anys- arriba fins a final de temporada en qualitat de cedit. Beitia destaca per les seves qualitats físiques (1,83 cm) i la bona sortida de pilota. Enguany, tot i no haver participat en cap dels compromisos de l’equip de Miguel Álvarez, durant la pretemporada va debutar amb el primer equip groguet a les ordres de Javi Calleja.

A més, el nou jugador arlequinat acumula diferents èxits amb les categories inferiors de la Selecció Espanyola (campió d’Europa sots-17, subcampió del món sots-17 i campió dels Jocs del Mediterrani sots-18).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top