Publicitat
Esports

Al Sabadell li remunten un partit a la Creu Alta una dècada després

El gol de Boris va ser insuficient per evitar la segona derrota a casa / Lluís Franco

La derrota davant l'Hèrcules (1-2) no va quedar només en anècdota i en una ocasió malbaratada d'eixamplar les diferències al capdavant de la taula. De fet, la trencadissa es va emportar també una ratxa de gairebé una dècada. Deu anys han hagut de passar perquè el Sabadell perdés un partit a la Creu Alta després d'avançar-se en el marcador. Això seria el titular. El 21 de febrer del 2010, en la 26a jornada de lliga de la temporada 09/10 a Segona B, un gol de Joel posava per davant al conjunt arlequinat dirigit per David Pirri enfront d'un Barcelona B amb Luis Enrique a la banqueta i jugadors com Miño, Fontàs, l'exarlequinat Espasandín, Sergi Roberto, Nolito, Benja -diumenge passat a la banqueta de l'Hèrcules-, Jonathan Soriano o Gai Assulin. A la segona meitat, Jonathan Soriano igualava i en els últims 6 minuts un doblet de Nolito col·locava l'1-3, escurçat per Juvenal a l'afegit.

Aquell 2-3 es convertiria, durant una dècada, en l'única remuntada d'un visitant a l'Estadi. Fins diumenge passat, s'han disputat 202 partits -entre lliga i Copa del Rei- i en 125, segons ha confirmat l'estadístic del club i actual delegat, Miguel Ángel Rodríguez, el Sabadell es va avançar al marcador. En cap cas d'aquests 125 duels va perdre. Com a màxim va cedir un empat. Amb el mèrit afegit que 4 temporades van ser a Segona Divisió A, amb una exigència superior. L'Hèrcules, doncs, no només s'ha convertit en el primer equip d'aquesta temporada en remuntar-li al Sabadell d'Hidalgo sinó que ha acabat amb una de les ratxes més longeves de la història. Una trencadissa en tota regle.

Publicitat

Pensant en La Nucía

El vestidor arlequinat, però, vol passar pàgina i pensar en el pròxim compromís per treure's l'espina. Serà diumenge que ve en un horari intempestiu (18.30 h) a la Ciutat Esportiva Camilo Cano per enfrontar-se a La Nucía. L'equip alacantí, tot i que no travessa el seu millor moment, encara no coneix la derrota com a local. Aquest dimecres jugarà els 76 minuts pendents del duel contra el Lleida, suspès per les fortes pluges que va deixar el pas de la borrasca Gloria.

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, no podrà comptar amb Néstor, que va veure la cinquena groga contra l'Hèrcules. Això podria propiciar la primera titularitat per Heber Pena, qui va deixar bones sensacions a la segona part diumenge passat. Tampoc es pot descartar el debut del central basc Xiquer Ozerinjauregui perquè Aleix Coch i Fernando Pajarero continuen fora de combat. En canvi, tot apunta que Edgar estarà recuperat i es disputarà el lloc amb Boris Garrós, golejador en els dos últims partits disputats a la Creu Alta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top