Ciutat

Arreglada l’escala mecànica de Sabadell Centre

Un dia després que el Diari de Sabadell publiqués que l’escala de l’estació de Sabadell Centre estava avariada, Rodalies ha anunciat que ja ha estat reparada. Les escales estaven espatllades des del 26 de gener a causa d’unes inundacions. Pocs dies abans s’havien produït a Sabadell diverses tempestes a causa del temporal Gloria, que va causar estralls a estacions de tot Catalunya.

Les escales de Sabadell Centre, en ple funcionament, aquest dimarts / CEDIDA

Com a resposta a la publicació de la notícia de l’avaria a la pàgina web del Diari de Sabadell, fonts de Renfe ja van apuntar dilluns al vespre, just abans del tancament de l’edició en paper, que tenien previst reparar les escales mecàniques durant aquest dimarts, després d’haver trobat la peça que els faltava. I així ha estat.

Les obres d’instal·lació de les escales mecàniques i ascensors a l’estació de Sabadell Centre van costar 2,3 milions d’euros i es van acabar el març del 2018. El manteniment depèn de Renfe, que contracta una empresa especialitzada per al dia a dia, i les instal·lacions són d’Adif. Ambdues empreses estan sota el paraigua del Ministeri de Foment, que només ha delegat en la Generalitat la gestió del servei i els horaris.

Comentaris
To Top