Publicitat
Ciutat

Rodalies ja té la peça per arreglar les escales de Sabadell Centre

Les tasques de reparació podrien començar aquest mateix dimarts

Escales automàtiques a l'estació de Sabadell Centre, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

Les escales mecàniques de l'estació de Sabadell Centre de Rodalies s'arreglaran aviat. Així ho han confirmat aquest dilluns al vespre al D.S. fonts de l'empresa, que assegura que els operaris ja tenen la peça que mancava per posar en funcionament les escales. Les tasques podrien començar aquest mateix dimarts.

Des de Renfe recorden que els efectes del temporal Gloria han causat estralls en elements de diverses estacions del territori, i que la demora en la reparació és a causa d'aquesta situació. Sabadell va patir entre el 20 i el 23 de gener una sèrie de fortes pluges a causa del temporal, que va deixar precipitacions de fins a 58 mil·límetres per metre quadrat. Les escales estaven fora de servei des del passat 26 de gener.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top