Ciutat

VÍDEO: Carme Forcadell, en llibertat per primer cop

Carme Forcadell sortint aquest dilluns de la presó / ACN

L’expresidenta del Parlament i sabadellenca, Carme Forcadell, ha sortit per primer cop de la presó de Mas d’Enric aquest dilluns al matí en aplicació de l’article 100.2. Ho ha fet en un vehicle conduit pel seu marit.

La Junta de Tractament del centre va acordar la setmana passada que l’expresidenta del Parlament pogués sortir tres dies entre setmana per fer voluntariat i tenir cura d’un familiar d’edat avançada. Així ho havia demanat la pròpia Forcadell, classificada en segon grau. Podrà estar fora de la presó 9 hores al dia, inclòs el temps de desplaçament.

VÍDEO: Jordi Cuixart surt de la presó per anar a treballar a Sentmenat

Jordi Cuixart ja va començar a fer ús d’aquest article la setmana passada. Altres presos també el podran utilitzar després que les juntes de les seves presons ho hagin autoritzat, com Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Dolors Bassa. D’aquesta manera, els dos sabadellencs empresonats ja gaudeixen d’aquest permís en aplicació del règim penitenciari.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top