Oci i cultura

El grup 31 FAM, nominat a dos Premis Enderrock 2020

Concert a Razzmatazz del grup de música urbana sabadellenc / 31 FAM

Els sabadellencs 31FAM estan nominats en dues categories dels Premis Enderrock 2020 per votació popular. El grup està entre els tres candidats per emportar-se el reconeixement a millor artista revelació del 2019 i alhora pot guanyar la distinció com a millor treball de ‘hip-hop’ i músiques urbanes, per l’àlbum ‘Tr3tze’. Aquests són els grups amb què competeixen:

Millor artista revelació del 2019
31 FAM
Ginestà
Miki Núñez

Millor treball de hip-hop i músiques urbanes del 2019
31 FAM – Tr3tze
Lágrimas de Sangre – Vértigo
Lildami – Flors mentre visqui

Es poden consultar la resta de finalistes i votar els artistes preferits fins al 23 de febrer, a través d’aquest enllaç, després de registrar-se. Els guanyadors de cada guardó es faran públics a la XXII edició dels Premis de la Música Catalana, que es transmetrà en directe pel canal 33 i les televisions locals.

Nou ‘single’

Te gusto és el nou single dels 31FAM, estrenat la setmana passada. El tema, que ja es pot escoltar a Youtube, Spotify i iTunes, formarà part d’un àlbum que està a punt de sortir del forn, ja que el 12 de març arrencarà la gira dels sabadellencs a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

Comentaris
To Top