Ciutat

Instal·len panells informatius a les parades del bus

Un panell informatiu al passeig Manresa / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell ha començat a instal·lar 10 noves pantalles d’informació municipal a diversos punts de la ciutat, que substitueixen les que hi havia fins ara. A més, s’instal·laran 35 pals de parada d’autobús que incorporen informació a temps real a través del sistema SAE, que gestiona Transports Urbans de Sabadell (TUS).

L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’accés de la ciutadania a la informació que pot ser del seu interès. Així en el cas dels panells, que disposen de tecnologia LED per augmentar la seva visibilitat, a banda de la informació d’activitats culturals, esdeveniments o informació municipal, s’informarà també de les incidències del trànsit.

Les pantalles d’informació municipal que es renoven estan ubicades a: l’avinguda de Matadepera a l’alçada de la plaça del Pi, plaça de Catalunya, carretera de Terrassa amb el carrer de Manuel de Falla, ronda de l’Ebre, carrer de les Tres Creus, carrer de Latorre a l’alçada de la Rambla, plaça del Mil·lenari i carretera de Barcelona. A més, se n’instal·len 2 de noves a la cruïlla entre la ronda de Zamenhof i l’avinguda de l’Onze de Setembre i a l’avinguda de Josep Tarradellas.

Respecte als 35 nou pals solars amb pantalla, permetran disposar de més punts de parada amb informació sobre el temps d’arribada dels autobusos, així com missatges sobre les incidències principals del servei. Les primeres que s’han instal·lat són a la rambla d’Ibèria, 51 i la rambla d’Ibèria a la cruïlla amb el carrer de Jacquard, en les parades principals d’intercanvi modal amb el servei de FGC.

Comentaris
To Top