Diners

Alicia Bosch, nova presidenta de CIESC

La presidenta del Cercle Metal·lúrgic, Alícia Bosch / ÓSCAR ESPINOSA

La Junta General del CIESC ha procedit a la renovació dels seus nous òrgans de govern pel període 2020-2023. En aquest procés, ha estat elegida la candidatura del Comitè Executiu presentada pel Centre Metal·lúrgic i que encapçalada per la seva presidenta, l’Alicia Bosch. La seva proposta comptava amb la següent composició:

– VICEPRESIDÈNCIA 1a: GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL representat per la Sra. Rosvi Moix i Queraltó.
– VICEPRESIDÈNCIA 2a: SABADELL COMERÇ CENTRE representat pel Sr. Josep Ma Porta i Mora.
– VICEPRESIDÈNCIA 3a: XARXA ONION representada pel Sr. Arnau Bonada i Pellicer.
– TRESORERIA: ACTA representada pel Sr. Josep Egea i Borell.
– VOCALIA: AGRARIA DEL VALLÈS representada pel Sr. Manel Cunill i Llenas.
– VOCALIA: GREMI DE TALLERS DE REPARACIÓ D’AUTOMÒBILS representat pel Sr. Jaume Llop i Carmona.

En un comunicat, la nova presidenta agraeix la tasca feta pels seus antecessors, Blai Costa i Rosvi Moix. Amb tot, la nova presidència ha presentat un Pla d’Actuació a desenvolupar en els propers quatre anys i que contempla deu eixos de treball prioritaris per reforçar l’acció de lobby comarcal, accelerar la
digitalització i el pas cap a la indústria 4.0 de les pimes del territori, priorització d’accions en temes intersectorials i transversals, formació professionalitzadora i Dual, insistència en disposar d’una administració digital i una fiscalitat harmonitzada a la comarca i control dels terminis administratius juntament amb la millora dels polígons d’activitat econòmica.

Alicia Bosch es actualment presidenta del Centre Metal·lúrgic, vocal de la Federació Empresarial del Metall – FEM, membre del comitè executiu de l’Unió Empresarial Metal·lúrgica i de la patronal estatal Confemetal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top