Ciutat

FOTOS: L’esperit del carnaval envaeix el Mercat Central

Vaquers que venen fruita i verdura, presos que comercien peix i marisc, indis que ofereixen llegums i, fins i tot, pollastres gegants que fan de carnissers. “Per carnaval tot s’hi val”, que es diu, i els paradistes del Mercat Central han volgut formar-ne part de manera alegre. Durant el matí han atès amb disfresses ben variades els clients, alguns dels quals -sobretot els més petits- també es passejaven amb l’aparença de superherois, animals o guerrers. El recinte s’ha omplert d’originalitat, de colors i, sobretot, d’il·lusió.

Una trentena de persones, majoritàriament infants però també alguna família, han participat en el concurs de disfresses. “El Mercat s’anima, això dona ambient i els nens venen amb il·lusió per participar”, explicava la gerent, Cristina Sanmartí. Els premis, que eren tres bicicletes infantils, se’ls han emportat una piruleta de la marca Fiesta, els caça fantasmes i el Mago de Oz. També ha estat reconeguda una família medieval.

El concurs l’ha presentat, com és habitual, el paradista Miquel Puigmartí, que resumia l’esperit del Mercat Central: “Tots ens ajudem entre nosaltres sempre. Ens agrada disfressar-nos i estar al servei de vosaltres”. Paral·lelament, també hi ha hagut celebracions al mercat dels Merinals, al de Torre-romeu i al de Creu Alta.

Comentaris
To Top