Ciutat

Troben una plantació de marihuana al bloc on s’ha esfondrat un sostre als Merinals

Veïns de Merinals als afores del bloc afectat / D.S. CEDIDA

Els bombers s’han trobat una sorpresa al bloc de pisos on aquesta tarda part del sostre d’un dels immobles que pateixen patologies estructurals greus dels Merinals s’ha esfondrat sense que hagi fet ferits. Segons han explicat fonts veïnals, els bombers hi han localitzat una plantació de marihuana, just al pis de sobre de l’habitatge on s’ha esfondrat el sostre.

Estat de l’immoble aquest dimecres a la tarda / D.S. CEDIDA

Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, l’afectació s’ha focalitzat al 4t 1a del bloc 55 del barri. Es tracta d’un habitatge on viu una família, però per sort en el moment dels fets no hi havia ningú a l’interior.

Runa treta de l’immoble aquest dimecres a la tarda / D.S. CEDIDA

Ara per ara, s’està treballant per mirar de determinar si l’estat del pis és segur o si suposa algun tipus de perill, tant per als que hi viuen com per als veïns de l’entorn. En l’inspecció de l’immoble, però, els bombers han accedit per una finestra al pis de sobre, on els veïns expliquen que hi han trobat una plantació de marihuana.

Els veïns segueixen al carrer a l’espera de saber si poden tornar a les seves cases o si l’estructura de l’immoble es troba afectada.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top