Publicitat
Ciutat

Operació especial de la Policia Nacional a Sabadell

La Policia Nacional realitza una operació a Sabadell en el marc d'unes diligències policials que es troben sota secret de sumari aquest dijous. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, aquesta matinada el cos policial hauria detingut un sabadellenc en el carrer Margenat, 30 (Hostafrancs).

Segons apunten fonts veïnals, s'hauria realitzat un escorcoll en un dels pisos de l'edifici durant diverses hores, que ha acabat amb la sortida d'un individu emmanillat."Se'l veia un bon noi, però a l'escala olorava a porro", expliquen alguns coneixedors del suposat detingut. La intervenció policial ha generat alarma entre els residents de la zona, que ja estan preocupats per les plantacions il·legals de marihuana i les ocupacions de naus i de pisos.

La Policia Nacional ha entrat a l'immoble amb fusells, després de tallar el trànsit del carrer. S'han vist diversos furgons policials, desenes d'agents, i també gossos especialitzats. Segons testimonis presencials, han intervingut abans de les 7 del matí i la intervenció ha seguit fins les 9.

El pis on s'hauria detingut la passada matinada, al carrer Margenat (Hostafrancs) / D.S.

L'operació podria allargar-se al llarg de la jornada d'avui per la seva complexitat i es preveu que la Policia Nacional actuï cap a diversos objectius i el nombre de detinguts pugui variar al llarg del dia. De l'operació, de moment, no n'han trascendit més detalls a part de la detenció de l'home.

El desplegament especial de la Policia Nacional s'ha centralitzat a Sabadell ciutat, tot i que no es descarta que l'operació tingui impacte en d'altres punts de la geografia catalana. El cas es troba sota secret sumarial i parteix d'unes diligències, i presumiblement es podria tractar d'un operació contra algun tipus d'organització criminal.

"No podem viure així"

Un veí del carrer Margenat lamenta la situació per la qual passa Hostafrancs des de fa temps. "No podem viure d'aquesta manera. Hem vist de tot en aquest barri". Diversos veïns assenyalen que en el carrer hi ha presència de naus i pisos que estan ocupats i que ja han viscut diverses intervencions per decomís de plantes de marihuana. "És una llàstima tot plegat. Això és un barri residencial, que havia estat obrer", comenta una veïna, que afegeix que les olors de marihuana al carrer es repeteixen sovint.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top