Publicitat
Ciutat

Sabadell dedicarà un carrer a Muriel Casals

Muriel Casals, en un acte de Junts pel Sí / ACN

Sabadell dedicarà a Muriel Casals un carrer de la ciutat. Així ho ha aprovat la Junta de Portaveus aquest dijous, d’acord amb la proposta que va plantejar el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Precisament, el grup republicà va plantejar durant el mandat passat, quan formava part del Govern local, que la ciutat reconegués el nom de Muriel Casals amb un lloc preferent de la ciutat. En aquell moment es va dibuixar la possibilitat que fos l’antiga plaça Marcet, actualment plaça de les Dones del Tèxtil.

Ara, en motiu del quart aniversari de la seva mort, els republicans es mostren plenament convençuts que “és l’hora que els sabadellencs i sabadellenques reconeguin la seva figura”. La proposta s’ha dut a la Junta de Portaveus, que l’ha aprovat amb 14 vots a favor (ERC, 7; Crida per Sabadell, 3; Junts per Sabadell, 3; Podem, 1), mentre que el PSC s’ha abstingut (10). Només Ciutadans s’hi ha oposat (3).

Publicitat
Comentaris
To Top