Ciutat

Terrassa contraataca: aquests són els ‘stickers’ que venen de ca l’enemic

Els emoticones terrassenques / ALBERT SEGURA

No han passat ni 24 hores. Terrassa no ha suportat la pressió de veure com els seus telèfons mòbils s’inundaven de cebojis, les emoticones que el col·lectiu Pura Ceba ha creat amb imatge i segell sabadellenc, alguns dels quals apel·laven directament la cocapital comarcal.

Ara, el col·lectiu La Xemeneia ha treballat a marxes forçades per contraatacar Sabadell amb la mateixa arma: unes emoticones que substitueixen la ceba per la Torre del Palau, un emblema arquitectònic del centre de la ciutat.

Els emoticones terrassencs / ALBERT SEGURA

Això sí, com no podia ser d’una altra manera, a banda de recrear la careta somrient clàssica amb motius egarencs, també s’ataca Sabadell. A Sabadell, les emoticones han causat furor, i han estat més de 300 lectors els que han demanat al Diari de Sabadell com podien aconseguir aquests afegitons per al seu WhatsApp.

Si voleu els bons, els de Sabadell, els podeu sol·licitar en aquest número de WhatsApp: 682 146 542.

Arriben els ‘stickers’ més sabadellencs a WhatsApp: les ‘cebojis’

Comentaris
To Top