Castellar del Vallès

Els Pets tocaran a la Marató de la Diversitat de Suma Castellar

Els pets ja han confirmat la seva assistència a la Marató de la Diversitat / CEDIDA

Després de l'èxit de la primera Marató de la Diversitat de Suma Castellar, en què es van recaptar més de 45.000 euros al llarg del 2019, aquest any l'entitat torna a apostar fort per una nova edició. I ho fa amb molt bona programació: un dels primers avenços és que Els Pets tocaran a l'Espai Tolrà el 22 de maig, a les 21.30 h. En el marc del seu 35è aniversari, han preparat una mirada retrospectiva del que ha estat carrera del grup.

Les Macedònia, per altra banda, també han confirmat la seva assistència en aquesta edició. I serà una de les darreres oportunitats per gaudir en directe de la formació, que ja ha anunciat que baixarà definitivament dels escenaris d'aquí a un any, el 2021.

Publicitat

La Marató de la Diversitat es concentrarà en tres caps de setmana. El primer serà el del 25 i 26 d'abril, encara que les activitats arrencaran el mateix divendres. El programa consta d'activitats esportives, infantils, de cultura popular, concerts de música i tallers, inflables, a més de concerts i festes, com un Remember amb música dels 80’s i els 90’s.

Atendre la diversitat

Els beneficis de la Marató de la Diversitat van destinats a les aules de Castellar: "Es vol unir tot un poble en una mateixa causa, recollir fons per a millorar l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats en els nostres centres educatius", explica l'entitat. "Les activitats i actes que proposem són totalment inclusius, pensats per a gaudir en companyia dels nostres veïns. Com a societat plural busquem que centres, entitats, comerços, empreses i administracions col·laborin de manera conjunta per donar suport a aquesta causa".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top