Castellar del Vallès

El veïnat d'una urbanització de Castellar evita que fugin dos presumptes lladres

La Policia Local de Castellar del Vallès va detenir divendres passat dos homes que presumptament van entrar a robar a l’interior d’un domicili del carrer de les Fonts, situat a la urbanització de Can Font. L’actuació policial es va poder dur a terme gràcies a la intervenció del veïnat que va aconseguir retenir un vehicle situat al mateix carrer i a l’interior del qual es trobaven els dos sospitosos.

Publicitat

Fetes les corresponents comprovacions, que evidenciaven que els dos individus havien entrat al domicili, la Policia va instruir diligències per robatori amb força a l’interior de l’habitatge. Els dos homes detinguts, veïns de Terrassa de 24 i 31 anys respectivament, i amb antecedents penals, van ser traslladats a Mossos d’Esquadra de Sabadell per tal de posar-los a disposició judicial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top