Publicitat
Ciutat

Obre The Club, un nou local a l’antiga discoteca Park Paladium

Sabadell troba alternatives davant la manca d’oferta d’oci nocturn. Una associació de ball, The Club, s’ha constituït a l’antic Park Paladium. L’establiment se situa al carrer de Rocafort, que en el seu dia va ser la Zona Hermètica. L’entitat és un club social al qual només s’hi pot accedir si n’ets membre. Així ho expliquen fonts coneixedores de la iniciativa, que per posar-se en marxa, ha hagut de buscar una fórmula organitzativa “diferent”: no és una discoteca, a ulls de la normativa, però l’establiment posa música a les nits i s’hi pot “fer una copa”.

El local on tradicionalment havia funcionat el Paladium / LLUÍS FRANCO

El model d’espais de festes particulars ja funciona a altres punts de la geografia catalana. A Barcelona es lloguen locals i habitatges que es dediquen a esdeveniments per part de clubs privats. En el cas sabadellenc, la iniciativa es va constituir el maig del 2019, tot i que fins ara s’havia “portat de manera discreta”, assenyalen fonts properes a l’organització, que apunten que s’ha optat per un concepte “reduït” –entre 200 i 250 socis– que es “diferencia” del model de la Zona Hermètica, una “macrozona massificada”. La nova sala té una zona reservada per al ball i un espai lounge i s’hi accedeix per recomanació de membres de l’associació.

“No consta”

El departament de Llicències de l’Ajuntament de Sabadell no té constància de cap activitat en el local de l’antic Park Paladium. Així ho explica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament econòmic i Impuls administratiu, Montse González. “No ens han comunicat cap llicència en aquest local”, ha assenyalat en declaracions al Diari de Sabadell.

Des de l’Ajuntament, asseguren que han mostrat preocupació pel local, situat en una zona “prohibida per a l’oci nocturn”. “O es declara o es tanca”, assegura González, que, conscient que és una zona especialment sensible, assegura que s’enviaran tècnics municipals a l’establiment i s’estudiaran si s’emprenen altres mesures. La Policia Municipal de Sabadell ha visitat el local en diverses ocasions amb la intenció d’entrar a l’interior de l’establiment però, segons apunten fonts municipals, els seus responsables han denegat l’accés “al·legant que es tracta d’un club privat on la policia no pot entrar”.

Sabadell està en tràmit d’elaborar un model d’oci nocturn. Les llicències d’activitat estan aturades des de fa un mes i així serà durant tot un any mentre els principals agents implicats negocien un nou marc normatiu.

Publicitat
Comentaris
To Top