Publicitat
BARBERÀ

Agredides un grup de dones de Barberà que es dirigien a la manifestació del 8-M

Un grup de dones que diumenge passat es dirigia a l’estació de tren per participar en la manifestació feminista de Barcelona van ser increpades, insultades, perseguides pel carrer i agredides, elles i les persones que es van interposar per defensar-les. Va passar a Barberà del Vallès i, segons ha comunicat l’Ajuntament, els autors dels fets van ser “un grup de persones exaltades”.  L’Assemblea Feminista del municipi va informar “de les agressions feixistes i masclistes” a través de les xarxes socials, des d’on ha convocat una concentració aquesta tarda, a les 19 h, a la plaça de la Vila.

El consistori també ha lamentat l’agressió a través d’un comunicat: “Davant d’aquests fets d’intolerància feixista per la diversitat i amb evidents signes del masclisme més punyent, l’Ajuntament de Barberà del Vallès vol expressar el seu més  enèrgic rebuig a qualsevol mena de violència, vingui d’on vingui i es practiqui contra qui es practiqui”.

Publicitat

Per altra banda, s’ha ofert a donar suport a les persones afectades, atenent-les i oferint-los els diferents espais de suport emocional, de sororitat, d’atenció psicològica i professional que requereixin i d’àmbit jurídic, si s’escau.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top