Publicitat
CERDANYOLA

Segon motorista mort en un accident en el mateix tram de la carretera de Barcelona en poques hores

La carretera de Barcelona, tallada per l'accident / MARIA PILAR LORRIO

Segon motorista mort en un accident en el mateix tram de la carretera de Barcelona en poques hores. Es tracta d’un tros d’aquesta via al seu pas per Cerdanyola del Vallès, que inicialment registra pocs accidents i els que ho són es defineixen com de baixa intensitat.

No obstant, en les darreres hores hi ha hagut dos accidents amb dos motoristes morts, el darrer aquest dimecres al migdia. Segons han explicat testimonis, un motorista que circulava en sentit Sabadell ha avançat un cotxe quan ha colpejat aquest vehicle. Com a conseqüència, ha caigut i un altre cotxe que circulava correctament en sentit contrari, cap a Barcelona, l’ha atropellat, provocant-li la mort.

S’ha hagut de tallar la via des dels Quatre Cantons / MARIA PILAR LORRIO

El succés se suma al de dimarts a la nit, quan un altre motorista va morir en un accident de trànsit al mateix punt.

Publicitat

El lloc de l’accident / JORDI SEGURA

Concretament, el motorista circulava en sentit Sabadell quan el conductor d’un vehicle que circulava en sentit Barcelona va envair el carril contrari per fer un gir en direcció a Ripollet. Va ser llavors quan els dos vehicles van xocar, provocant la mort del motorista.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van tallat la via, desviant els vehicles pels carrers interiors de Ripollet.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top