CERDANYOLA

VÍDEO: Controls policials durant el confinament a Cerdanyola

Els cossos de policia del país patrullen aquests dies per garantir que se segueixen les directrius per fer efectiu el confinament. De fet, ja s’han pogut veure controls conjunts de Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional a Sabadell.

A Cerdanyola del Vallès també s’estan fent efectius controls d’aquest tipus.

És el que passa en punts com la carretera de Barcelona, on també s’adverteix la gent que va amb patinet elèctric i se’ls demana origen i destí de les seves sortides.

A Sabadell ja s’han imposat nou denúncies més per desobeir el confinament. Ja són onze els casos de persones que han estat identificades pels cossos policials per fer cas omís a la reclusió a casa en el marc de l’estat d’alerta. Del total de requeriments, els Mossos d’Esquadra n’han realitzat sis, mentre que la Policia Municipal en porta ja cinc.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

En tots els casos es tracta de persones que rebutgen el règim d’aïllament i que es negaven a seguir les ordres dels cossos policials. Els dos cossos –local i català– treballen conjuntament amb la Policia Nacional per donar compliment al confinament des del diumenge passat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top