Publicitat
BADIA

La família del noi mort al Taulí per coronavirus: "Això no és una simple grip"

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La família del noi de 21 anys que ahir va morir per coronavirus a l'hospital del Parc Taulí s'ha acomiadat d'ell a través d'una carta publicada al diari El Periódico titulada Avui hem perdut el nostre estimat José Antonio, de 21 anys, a causa del coronavirus. "Això no és una simple grip", asseguren.

Els familiars del jove, José Antonio Torrontera García, veí de Badia, expliquen que tenia síndrome de Down i que era una persona molt estimada per la seva família i pels seus veïns. El pitjor, afegeixen a la carta, és que "no se li pot fer un comiat com el que es mereixeria qualsevol persona en aquests casos, amb la família i els amics al seu costat".

Per últim, la família del desaparegut fa una crida als mitjans de comunicació a advertir la ciutadania que "persones joves sense patologies prèvies estan morint" a causa del coronavirus.

L'escrit es pot llegir íntegrament fent clic en aquest enllaç.

Primera mort per coronavirus a Badia: un noi de 21 anys

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top