Publicitat
ESPORTS

El Club Natació Sabadell aplicarà un ERTO a tota la plantilla

El Club Natació Sabadell ha hagut de tancar les seves instal·lacions / Ll. Franco

Els efectes de la crisi del coronavirus es comencen a notar a les entitats esportives de la ciutat. El Club Natació Sabadell ja ha comunicat als seus treballadors que presenta un ERTO (Expedient de Regulació d’Ocupació Temporal) “donada l’obligatorietat del tancament de les instal·lacions i la suspensió de totes les activitats de l’empresa a causa d’una expressa ordre de les autoritats competents, enfront de les quals aquesta empresa no pot fer altra cosa que complir escrupolosament”.

La suspensió total de l’activitat “fa que sigui absolutament necessari adequar la força de treball de l’empresa a la nova situació. Donat que durant el període en el que es mantinguin vigents les mesures excepcionals adoptades per les autoritats públiques, l’activitat serà nul·la pel tancament de les instal·lacions i serveis, resulta imprescindible la suspensió dels contractes de treball de la totalitat dels treballadors de l’empresa”.

Això sí, el Club Natació també informa que mentre duri l’ERTO i la suspensió del contracte en el seu cent per cent, “la Junta Directiva, amb el seu president, ha decidit complementar la retribució econòmica de totes les persones afectades per tal d’acabar percebent la totalitat de la mensualitat”. Només si la situació s’allargués o empitjorés considerablement “aquest compromís podria veure’s modificat per adaptar-nos a la nova situació”.

Probablement altres entitats i clubs de la ciutat seguiran el mateix camí que el Club Natació. Clubs de futbol de Segona B, com el Lleida Esportiu, ha estat dels primers a anunciar aquesta mesura temporal. De moment, el Centre d’Esports Sabadell es manté a l’expectativa dels esdeveniments i no s’ha pronunciat.

Publicitat
Comentaris
To Top