SANT CUGAT

Un dron sobrevola Sant Cugat per demanar que es respecti el confinament

L’aparell que ha sobrevolat durant dues hores diferents espais de la ciutat / ACN

Un dron amb càmera i altaveus integrats va sobrevolar durant dues hores els carrers de Sant Cugat del Vallès aquest divendres per advertir la població que es quedi a casa i respecti el confinament. El va cedir de forma gratuïta a l’Ajuntament l’empresa Mars Intelligence. Segons ha explicat l’alcaldessa de la població, Mireia Ingla, “incidirà especialment en espais verds i parcs”, perquè són les zones “on més està costant que la ciutadania compleixi amb el confinament”. Sobretot a les àrees que es troben a tocar de Volpelleres i Can Mates.

Encara que s’hagi tractat d’una prova pilot, des del consistori s’està plantejant que l’exercici de patrullatge es repeteixi en els pròxims dies. Un dels responsables de Mars Intelligence, Vicenç Guillem, ha destacat que amb aquest sistema la policia no queda exposada al contagi del virus: l’aparell emet el missatge i l’agent no ha d’apropar-se al ciutadà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top