Publicitat
Ciutat

El Taulí habilita la segona planta del nou edifici d'Urgències pel coronavirus

El Parc Taulí ja té pràcticament a punt la segona planta del nou edifici d'Urgències al lateral de la Gran Via per poder disposar de més places per fer front al coronavirus. A hores d'ara hi ha deu llits disponibles per a pacients crítics i s'està pendent de rebre més material per poder disposar de més places. La resta, però, seran per crítics o menys greus en funció de l'equipament que vagi arribant, com els respiradors.

Els llits, a punt al nou espai d'Urgències / CEDIDA

La intenció de la corporació sanitària és tenir l'espai a punt i començar-lo a utilitzar progressivament, si fa falta, en els propers dies, segons expliquen diferents fonts consultades pel Diari. En les darreres hores s'estan fent les últimes comprovacions i tasques abans de posar els llits a disposició dels pacients.

Els llits, a punt al nou espai d'Urgències / CEDIDA

El passat 27 de març, el director general del Taulí, Joan Martí, explicava en una entrevista al D.S. que es tracta d'una mesura excepcional per la situació perquè la planta no està del tot equipada, per exemple no té l'estructura d'habitacions, però sí que disposa dels subministraments essencials. "Amb una mica de precarietat, però ens permetria atendre gairebé 100 malalts més", apuntava aleshores el director general de la corporació. Aquest dijous a l'hospital de Sabadell hi ha 570 ingressats per la Covid-19, 63 dels quals estan a l'UCI.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top