Ciutat

La sabadellenca Better Care adapta un sistema per controlar les constants dels pacients amb Covid-19

El sistema, al Parc Taulí / BETTER CARE

La start-up sabadellenca Better Care ha adaptat la seva plataforma d’e-health BC Link a l’hospital Parc Taulí per controlar en temps reals les constants vitals dels pacients ingressats a l’UCI per Covid-19. La start-up va néixer a l’àrea d’Innovació del mateix Taulí, i aplica la seva tecnologia també a l’Hospital Clínic de Barcelona.

El sistema genera alertes per als professionals sanitaris sobre qualsevol variació que es produeixi en el pacient, a través d’aquest sistema d’integració de dispositius mèdics que ofereix un conjunt d’eines per integrar les dades a la història clínica electrònica, donar suport al monitoratge remot de pacients i ajudar a la presa de decisions.

Amb aquest objectiu, ha habilitat BC Link a totes les unitats de l’Hospital Clínic on ja hi havia instal·lades llicències (més de 15 unitats que donen suport a 200 llits) per tal de supervisar els pacients des de fora la unitat i reduir el risc de contagi. També ha instal·lat BC Link per monitorar 44 pacients al Taulí per a la creació de tres unitats de Covid-19. A més, també ha habilitat la plataforma per supervisar els pacients des de centres de control fora de les unitats.

La innovació de Better Care disposa de la certificació europea com a Medical Device i de l’agència nord-americana Food and Drug Administration (FDA) per al seu visor web.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top