Publicitat
Ciutat

La FAVS reclama a la Generalitat més transparència en les dades del coronavirus a Sabadell

L'exèrcit a la residència de Castellarnau, on va fer tasques de desinfecció / VICTÒRIA ROVIRA

La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) reclama que la Generalitat sigui més transparent i aporti més dades sobre la incidència del coronavirus a Sabadell. En una nota de premsa, l’organització veïnal posa el focus en les residències de gent gran i en l’hospital de campanya de la Pista Coberta d’Atletisme.

Els membres de la federació de veïns es mostren “sorpresos i indignats” de la situació que viuen les residències de gent gran a Catalunya, també a Sabadell. Per això exigeixen saber les dades exactes de contagis i defuncions, on s’han produït, quines residències s’han desinfectat, quants tests s’han fet als residents i quines mesures s’estan prenent per evitar més defuncions, entre altres.

“Més de la meitat de morts pel virus a Catalunya s’han produït en residències”, recorden, per la qual cosa asseguren que “és condemnable la passivitat i la incompetència demostrada per la Generalitat permetent la cruel situació per la qual estan passant les persones grans en les residències”.

Pel que fa a l’hospital de campanya, la FAVS es pregunta “per què encara està buit?, què esperen a posar-lo en marxa?, de qui depèn?, per què no hi ha una explicació d’aquest retard?”. En aquest sentit, la directora assistencial de l’equipament, la Dra. Pepi Rivera del Taulí, va explicar en una entrevista al D.S. que a hores d’ara l’equipament no és necessari perquè “els hospitals encara poden donar resposta a les necessitats que hi ha”.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top