CASTELLAR

Creixen els casos positius de coronavirus a Castellar: ja n’hi ha 141

Els ADF desinfectant els carrers de CAstellar / Twitter @oscarmoreno113

Amb la realització de tests, els casos de coronavirus a Castellar del Vallès han crescut fins als 141 positius. Per altra banda, 275 proves han donat negatiu. Majoritàriament, s’han fet a personal sanitari i residències. Així doncs, el municipi se situa per sobre de la mitjana de la comarca, amb 583 casos per cada 100.000 habitants, i gairebé iguala Sabadell.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Encara que es desconeix l’afectació real a les residències per a gent gran del municipi, s’ha pogut saber que hi ha casos a diferents centres. L’Ajuntament hi està realitzant desinfeccions periòdiques. També als carrers, amb l’ajuda dels ADF.

Comentaris
To Top