Publicitat
Castellar del Vallès

Una furgoneta dels Mossos queda atrapada al riu Ripoll

Els bombers van haver de treure una furgoneta dels Mossos d'Esquadra que va quedar atrapada dimarts a la tarda al riu Ripoll. Els fets van passar a les 17.20 h al terme municipal de Castellar del Vallès, segons han informat els bombers, a la passera del Boà, just a prop de la fàbrica Tolrà.

Segons les mateixes fonts, els agents es dirigien a la zona dels horts per un requeriment, quan van optar per creuar el riu per la passera. No obstant, la força de l'aigua va arrossegar el vehicle, donat que el riu baixava ple per les pluges de les darreres hores, i va quedar atrapat. Els dos agents van poder sortir pel seu propi peu.

Els bombers, en arribar i analitzar el lloc, van optar per creuar a l'altre cantó. Des d'allà van tibar del vehicle fins que el van poder situar sobre l'asfalt. S'hi van desplaçar fins a dues dotacions dels bombers.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top