Publicitat
Ciutat

Sabadell aplicarà mesures de mobilitat després del primer diumenge amb nens al carrer

L’Ajuntament de Sabadell valora la introducció de determinats canvis a l’espai públic i a la mobilitat per afavorir el distanciament social. Aquestes mesures es decidiran en els propers dies, un cop feta una primera valoració de com es va desenvolupar ahir la jornada i de tenir una primera radiografia de les diferents situacions en les quals cal incidir especialment per tal d’avançar en la prevenció i evitar contagis.

Els canvis s’introduirien de cara al cap de setmana i també conforme es vagi desescalant el confinament. A grans trets i a l’espera d’una anàlisi més pormenoritzada, sobre la jornada d’ahir es pot deduir que una gran part de la ciutadania va respectar les mesures de prevenció i distanciament social així com també les normes que marcaven l’autorització perquè els infants poguessin sortir al carrer.

Això no obstant, sí es van detectar alguns desajustos i incompliments per part d’alguns veïns i veïnes. És per això que s’introduiran mesures per tal d’afavorir el passeig dels infants, es reforçarà la informació i es continuarà endavant amb les actuacions de vigilància i control. Així mateix, es demana a tothom que prengui consciència i compleixi les mesures i recomanacions amb l’objectiu de prevenir contagis.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top