Esports

El juvenil del Centre d'Esports és nou equip de Divisió d'Honor

Imatge d'un partit d'aquesta temporada a Olímpia / Ll. Franco

A falta de fer-se oficial, la Federació Espanyola de futbol ha decidit donar per tancada la competició juvenil que depèn de les seves directrius fent valdre l'última classificació per decidir els ascensos. El Centre d'Esports Sabadell, que era líder del grup 7 de Lliga Nacional, veu així confirmat el seu ascens a la Divisió d'Honor. Un just reconeixement perquè a més de liderar la taula, el seu avantatge sobre els següents equips que aspiraven a l'ascens era de 16 punts. Li acompanyarà a la màxima categoria el Cerdanyola. D'aquesta manera, els dos equips encadenen dos ascensos consecutius: han passat de Preferent a Divisió d'Honor en dues temporades.

Publicitat

També és la primera vegada que un equip que un equip que puja es proclama campió a Lliga Nacional. La temporada del conjunt arlequinat dirigit per Miki Lladó ha estat gairebé impecable. Només ha concedit 3 derrotes en tota la lliga i s'ha imposat als poderosos filials de Barcelona, Espanyol, Damm o Girona. Ha marcat 50 gols i n'ha encaixat 30. Alguns dels seus jugadors han gaudit d'entrenaments amb el primer equip i fins i tot van poder debutar a la Copa Federació. Ara, el futur es presenta incert perquè la majoria són de tercer any juvenil i, per tant, hauran de buscar un nou destí, a l'espera de la decisió del club arlequinat. L'ascens anirà acompanyat, doncs, d'una important renovació de la plantilla que s'haurà d'afrontar un cop es recuperi la normalitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top