Ciutat

Gràcia no se suma al comunicat de la FAVS

La Festa Major de Gràcia, l'any passat / LLUÍS FRANCO

L'Agrupació de Veïns de Gràcia, juntament amb la Comissió Veïnal, encarregada de l'organització de la Festa Major del barri, ha fet públic un comunicat en el qual manifesten el malestar per haver estat inclosos en l'anunci de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) en què una vintena de barris de la ciutat renunciaven a celebrar la seva festa major.

L'Agrupació de Veïns de Gràcia asseguren, en el mateix comunicat, que en cap moment van manifestar ser inclosos en el llistat que va fer públic la FAVS. En el mateix text de la federació es demanava a l'Ajuntament de Sabadell que les subvencions destinades a organitzar aquest esdeveniment es destinessin a la lluita contra el coronavirus.

Publicitat
Club ciència

Això no obstant, l'Agrupació de Veïns de Gràcia afirma que des de fa tres anys la festa del barri l'organitza una comissió veïnal sota l'aixopluc de l'Agrupació, i que aquest any s'havia decidit, en cas de celebrar-la, traslladar-la al tercer cap de setmana de setembre.

En el mateix comunicat, també es destaca la situació extraordinària que s'aproxima a causa de la Covid-19 i la necessitat que ciutadans i entitats prenguin totes les precaucions possibles per superar aquesta epidèmia, així com la urgència que totes les institucions hi dediquin tots els recursos materials i econòmics necessaris.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top