Ciutat

Nova jornada sense cap mort per coronavirus al Taulí

Imatge de l'accés al servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí / ACN

Per quart dia, no consecutiu, el Taulí no ha registrat cap mort per coronavirus entre aquest dijous i divendres. Així, el nombre de defuncions per aquesta malaltia se situa en un total de 343 fins a dia d'avui. Com aquest 15 de maig, els dies 6, 9 i 11 tampoc es va produir, per primer cop, cap mort per la Covid-19 a la corporació sanitària des de l'inici de la pandèmia a principi de març, ja fa dos mesos.

El nombre de persones hospitalitzades amb aquesta malaltia segueix a la baixa i, de moment, no s'observa un possible rebrot. Aquest divendres hi ha hagut 4 nous ingressos de persones amb coronavirus. En total, segons les darreres dades oficials, a planta del Taulí hi ha 69 pacients amb aquesta malaltia; 9 menys que en el dia anterior. El nombre d'hospitalitzats a l'UCI es manté igual des de dimecres: 12.

Publicitat

D'altra banda, en les últimes 24 hores s'han donat 11 altes, incloses les de l'hospital i les d'atenció domiciliària, la qual cosa eleva la xifra des de l'inici de la pandèmia a 1.440. Les dades d'aquest divendres són comparables a les de fa dos mesos, però només pel què fa a persones ingressades. El 17 de març tot just començava a pujar la corba, n'hi havia 72, i ja s'havien acumulat 5 defuncions.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top