Publicitat
Ciutat

Les biblioteques dicten mesures de seguretat davant d’una eventual obertura

Biblioteca Vapor Badia/Sofia Acuña

La xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona explica en el seu darrer butlletí algunes de les mesures que aplicaran quan es puguin obrir aquests equipaments al públic. Els  socis i sòcies, rebran un avís tan bon punt la seva biblioteca obri portes de nou. En una primera fase només es podrà agafar en préstec documents i retornar-los.

No es podrà consultar els documents a la biblioteca. Per aquest motiu recomanen fer una sol·licitud prèviament per correu electrònic o per telèfon. D’aquesta manera, diu el comunicat, estaran preparats per quan s’hi vagi presencialment. Tampoc es podrà utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Així mateix, per facilitar tots els tràmits, les biblioteques han allargat els terminis per retornar els préstecs vigents fins al 31 de juliol i per recollir les reserves pendents fins al 23 de juliol. També i per seguretat, es demana que l’assistència presencial a aquests equipaments es faci amb mascaretes.

Participació online

Mentre no s’obrin aquests serveis, recorden que s’hi pot seguir accedint a través de la plataforma de documents electrònics: eBiblioCatalunya i gaudir de les activitats virtuals que s’han posat en marxa. La propera cita de converses virtuals serà el 25 de maig a les 18.30 h. Es podrà escoltar en directe la conversa entre l’escriptor Uri Costak i la llibretera Dolors Olmedo de la Llibreria La Gralla. La sabadellenca Montse Barderi intervindrà en una xerrada sobre aspectes claus de la vida dels anys vint del segle passat juntament amb l’escriptor Martí Gironell i la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert, entre altres. Aquestes converses es poden trobar al canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Publicitat
Comentaris
To Top