Publicitat
Ciutat

Les terrasses s’engrandeixen: 229 bars volen ampliar

229 bars volen ampliar l’espai que tenien previst ocupar aquest estiu

Terrassa del bar Andana, al passeig / VICTÒRIA ROVIRA

La fase 1 ha fet esclatar de vida els carrers de Sabadell. I els dies d’elevades temperatures no han fet sinó reforçar-ho. Han aparegut les terrasses dels bars i la gent les ha omplert de gom a gom, desitjoses de trobar-se amb amistats i familiars.

I el sector de la restauració no ha esperat gaire per posar-se en marxa, des del moment en que han pogut fer-ho legalment. No només obrint, sinó ampliant la superfície de les terrasses, per poder distanciar les taules i no perdre el 50% d’aforament (estipulat per les restriccions de la Fase 1).

Concretament, fins a 229 bars han demanat l’ampliació de la seva terrassa. I d’aquestes, fins a 213 podrien ja instal·lar-la seguint les indicacions de l’Ajuntament. A més a més, d’entre aquestes peticions n’hi ha 19 que són de primera instal·lació i ja s’han resolt 3.

Un equip de 5 persones tècniques de la OVP dóna resposta a dubtes per telèfon i e-mail, tot indicant com es poden col·locar i ampliar les terrasses, malgrat que amb una certa voluntarietat i cert caràcter obert, donat que la situació no té precedents.

A més a més, la Policia Municipal no ha imposat, a hores d’ara, cap sanció per incompliment en el nombre de taules o distància entre elles.

Terrasses plenes i cues per seure-hi en el primer matí de la fase 1

Publicitat
Comentaris
To Top