Publicitat
EDITORIAL

La voluntat sabadellenca

Aquesta edició del Diari de Sabadell és una bona radiografia de com està la ciutat. Hi ha problemes –sobretot econòmics– en molts àmbits: educatiu, empresarial, comercial, de lleure i esportiu. Però el més important, hi ha una ferma voluntat i el convenciment dels que estan implicats en aquesta situació de sortir-se’n malgrat aquest repte majúscul. Tenim exemples d’èxit, amb els quals ens podem agafar tots per ser més optimistes. 229 bars de la ciutat ja han demanat poder ampliar les seves terrasses.

Publicitat

I és que els sabadellencs han sortit al carrer i el consum durant els primers dies d’entrada a la fase 1 s’està incrementant. També tenim l’exemple de les botigues de bicicletes, que estan fent l’agost en ple maig en la crisi de la Covid-19. I un cop més, els més llestos de la classe, el col·lectiu Pura Ceba, que han tornat a demostrar com fer sabadellenquisme, aquesta vegada amb un mallot ciclista. L’Embassa’t es reinventa per oferir concerts íntims a casa. I hi ha empreses que obren delegacions fora de la ciutat. És un avís per a tothom: amb creativitat, col·laboració, innovació, persistència i paciència es pot sortir d’aquest moment d’incertesa i de dubtes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top