MONTCADA

Nissan tanca la planta de Montcada i Reixac

La planta de Nissan a Montcada / D.S.

L’empresa automobilística Nissan ha confirmat aquest dijous a les administracions i als sindicats que tanca les seves plantes a Catalunya. L’empresa ja ha notificat al govern de l’Estat el tancament de les fàbriques de Montcada i Reixac, la Zona Franca i Sant Andreu.

Els representants dels treballadors han rebut la notícia una hora abans de la roda de premsa del conseller delegat de Nissan, Makoto Uchida, que a partir de les 10 h farà públics els plans de la companyia i donarà els resultats financers de l’últim exercici. Molts d’ells ja es concentren a les portes dels seus centres de treball per protestar.

Nissan és la segona planta automobilística del país i dona feina a 3.000 persones. A més, segons els sindicats, es poden veure afectats 20.000 llocs de treball.

Comentaris
To Top