Esports

El CN Sabadell reforça l'atac i la porteria

Borja Burgos, en una imatge d'arxiu / M. COMAS

Tres fitxatges d'una tacada. Coincidint amb la reobertura del Club Natació Sabadell, el primer equip de futbol sala, dirigit per Borja Burgos, ha anunciat aquest dimecres la primera incorporació de la temporada 2020-2021. Es tracta del pivot Antonio Ortega 'Pipa', que arriba provinent de La Unión Santa Coloma després de passar pel Noia Portus de la Segona Divisió. El jugador colomenc, coneixedor de la categoria, arriba a Cal Balsach per aportar 'pólvora' al conjunt sabadellenc.

Amb l'arribada de 'Pipa', s'espera que en els pròxims dies es faci oficial la incorporació del porter Josep Maria. L'exjugador de l'Escola Pia, tornarà a trobar-se amb Borja Burgos, després de coincidir a Castellar del Vallès i a Can Colapi. Amb el reforç del castellarenc, Burgos incorpora un dels millors porters de la categoria, un fet que li assegura solidesa defensiva per afrontar una temporada que es preveu molt igualada i on tot es decidirà per petits detalls. Equips com L'Hospitalet Bellsport, Barceloneta, Manresa, Martorell i Mataró són els candidats a ocupar les primeres places, llocs de privilegi on el Club espera poder-hi ser.

Per últim, el tercer en arribar serà Christian Rodríguez, procedent del filial del FC Barcelona després de nou temporades vestint de blaugrana. El jove ala-pivot, que tenia diverses ofertes sobre la taula, s'ha acabat decantant pel projecte iniciat ara farà una temporada per Borja Burgos.

Publicitat

Només un equip de la Primera Divisió pot evitar veure Pep Font de blau-i-blanc

Ara com ara, i amb la plantilla pràcticament tancada, l'equip de Borja Burgos està pendent de saber si podrà comptar amb Pep Font de cara a la temporada 2020-2021. Després de conèixer-se el fitxatge d'Álex Llamas per l'Industrias Santa Coloma, el tècnic de Castellar del Vallès espera poder anunciar en els pròxims dies la renovació de Pau Recasens, pendent d'una oferta d'Itàlia, i de Pep Font. L'ex escolapi, amb peu i mig al Club Natació Sabadell, està a l'espera de veure si sorgeix la possibilitat de poder fer el salt a un equip de la Primera Divisió Espanyola. L'única possibilitat que privaria veure el jugador sabadellenc vestit de blau-i-blanc la pròxima temporada. Mentrestant des de la parcel·la esportiva de l'entitat nedadora es continua analitzant el mercat per si calgués incorporar alguna peça en el cas que no es pogués comptar amb Recasens i/o Pep Font.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top