Ciutat

Juli Fernàndez (ERC) renuncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Sabadell

El republicà Juli Fernàndez, a la roda de premsa d'aquest matí / VICTÒRIA ROVIRA

L’exalcalde i regidor d’ERC, Juli Fernàndez, ha anunciat aquest dijous al matí que renuncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Sabadell. Pren la decisió per centrar-se únicament en el càrrec de delegat del Govern a Barcelona.

“No implica renunciar a fer política a Sabadell”, ha destacat Fernàndez, en una roda de premsa aquest matí als Jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Abans de fer pública la decisió, l’ha comunicat a l’alcaldessa, Marta Farrés, i la renúncia es farà efectiva formalment després del ple del 24 de juliol, que serà el seu últim.

Juli Fernàndez ha afegit que la crisi del coronavirus ha accentuat la necessitat de dedicar tot el seu temps al càrrec de la delegació del Govern, un càrrec pel qual va ser nomenat ara fa dos anys. Des d’aleshores, sent tinent d’alcalde de la ciutat, ja va renunciar al sou de regidor.

El substitut de Juli Fernàndez serà el número 9 de la llista republicana a les eleccions municipals, Pere Farrés, psicopedagog, formador i tècnic d’inserció de joves amb discapacitat. La número 8, Isabel Casals, ha renunciat a la plaça per motius personals.

Fernàndez ha destacat que al capdavant de la secció local d’ERC ha obtingut “els millors i els pitjors resultats” del partit a Sabadell, en referència a les eleccions del 2011, quedant fora de l’Ajuntament, i el 2019, aconseguint 7 regidors com mai abans havia assolit la formació i convertint-se en el principal grup de l’oposició sabadellenca.

Comentaris
To Top