Publicitat
Ciutat

Saül Gordillo: ‘Laura Rosel pot fer que el repte de superar els resultats de Terribas sigui assumible i realista’

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, amb la nova directora d''El matí de Catalunya Ràdio', Laura Rosel, i el nou subdirector, Albert Segura / ACN

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha defensat aquest dimecres l’elecció de Laura Rosel com a directora d’El matí de Catalunya Ràdio a partir de la temporada vinent, convençut que “pot fer que el repte de superar els resultats de Terribas sigui assumible i realista”. El seu nom s’ha decidit en només deu dies, després de l’adeu inesperat de Mònica Terribas (una decisió que Gordillo qualifica de “personal i voluntària”) i es va fer públic ahir.

Gordillo confia que el Consell de Govern de la CCMA aprovarà avui mateix la proposta de Rosel. “Hem treballat a contrarellotge, seria impensable que no prosperés i després del que ha passat els últims dies tots tenim la necessitat de pensar en el millor pels mitjans públics”, ha advertit.

Saül Gordillo presentarà aquest matí al Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la seva proposta de relleu al capdavant del magazín matinal: la periodista Laura Rosel. “L’hem escollit perquè era la proposta més potent que ja teníem a la graella, una proposta que pot fer que el repte de superar els resultats de Terribas sigui assumible i realista”, ha resumit el director.

A més, Gordillo ha subratllat que Rosel representa un “relleu generacional i una renovació que rejovenirà la proposta” del programa, i ha valorat la polivalència de la periodista i el seu bagatge televisiu, radiofònic i en el mon editorial. El director de Catalunya Ràdio també ha celebrat que una dona torni a estar al capdavant de l’espai de referència de l’emissora, cosa que ha passat “només” en 8 dels 35 anys que porta en antena.

Rosel “ha generat il·lusió”

Al mateix temps, Gordillo ha assegurat haver percebut “alegria” i “il·lusió” a les xarxes amb l’anunci del nomenament de Rosel. Comentaris, ha resumit, que expressaven tristor per l’adéu de Terribas i alhora una bona rebuda de qui li pren el relleu. “La il·lusió que ha generat el nom de la Laura ajudarà a entendre, amb el pas del temps, que era una decisió encertada”, ha manifestat al respecte.

Quant a la marxa de Terribas, Saül Gordillo considera que després de set temporades la periodista va prendre una decisió personal “d’ella, individual i voluntària” i que la “responsabilitat” dels gestors del mitjà públic ha estat “trobar alternatives i reaccionar perquè una decisió d’un realitzador no afecti el projecte de l’emissora”.

Ara, ha afegit Gordillo, “hem de centrar els esforços en protegir la Laura i ajudar; fer que tingui tots els recursos al seu abast i formar el nou equip perquè a partir del 31 d’agost l’audiència noti que hi ha un producte radiofònic que funciona i s’acostumi a la nova veu i la manera de fer del nou equip”, ha conclòs.

Publicitat
Comentaris
To Top